BOEzieK B-keus recensie 4; Het mysterie van kamer 622

BOEzieK B-keus recensie 3; Sneeuwblind
maart 14, 2021
Bol.com stopt met verkoop van jouw gelezen boeken, wat nu?
april 3, 2021

Het mysterie van kamer 622 van Joël Dicker; een thriller die je niet mag overslaan. De recensies zeggen een ouderwetse `Whodoneit’, maar het is veel meer dan dat, het is raar, verrassend, bijzonder anders, een klucht met natuurlijk een lijk.

Schrijfstijl

Wie bekend is met Joël Dicker, en wie is dat niet? Misschien niet met al zijn boeken maar dan toch wel met de serie die gemaakt is na zijn eerst kassucces, ‘De waarheid over de zaak Harry Quebert’. Een middelmatige verfilming, als je het mij vraagt, maar ja wie ben ik?! Het boek was goed, en dat geldt ook voor zijn andere schrijfsels:

  • 2012  De waarheid over de zaak Harry Quebert. 
  • 2015  Het boek van de Baltimores. 
  • 2018  De verdwijning van Stephanie Mailer

En dan nu 2020  Het mysterie van kamer 622

Bol.com heeft er een mooie recensie over geschreven, die lees je hier: RECENSIE

Beetje raar, maar wel lekker

Eigenlijk is dat het boek samengevat, het is eigenlijk te bizar voor woorden en toch weet Dicker het op de een of andere manier heel geloofwaardig te maken. Spannend? Ja, dat ook, maar dat voort niet de boventoon. Het is vooral erg vermakelijk en ingenieus bedacht, dus een dikke pluim voor Joël Dicker die hiermee zijn plek in de boekwinkel nog meer verovert heeft. Nu alleen die boekwinkels nog open…

Het mysterie van kamer 622 is ook bij B. tweedehands te koop… Ik kan niet wachten tot zijn volgende boek verschijnt, want het nadeel van een goed boek lezen, zijn toch echt altijd die laatste pagina’s dat je weet dat het afscheid eraan komt.

Een must-read!

#thriller #bookstagram #mystery #books #suspense #book #crime #booklover #reading #thrillerbooks #bookworm #detective #whodunit #Writing #SpannendeBoeken #boeziekbkeus #thrillers #Bschrijversbureau #contentwriter 

BOEzieK B-keus thriller recensie  Lees ook:

BOEzieK B-keus recensie 2; Boek der spiegels

BOEzieK B-keus recensie 1; De Jachtpartij

Comments are closed.

Je krijgt het gratis e-boek snel in je mailbox

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bpunt will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.