Bol.com stopt met verkoop van jouw gelezen boeken, wat nu?

BOEzieK B-keus recensie 4; Het mysterie van kamer 622
maart 27, 2021
BOEzieK B-keus recensie 5; Nacht in Parijs
april 3, 2021

Erg jammer, vind ik dat! Want ik lees veel en woon te klein voor een bibliotheek-kamer, dus wat nu. B.schrijverbureau zet de alternatieven voor je op een rijtje…

Booknext.nl

biedt uitkomst, niet alleen bieden ze een overzichtelijke site, het is ook supermakkelijk om boeken aan te bieden. Je hoeft alleen maar de ISBN in te vullen en klaar is Klara! En… zeker een handig snufje is dat je jouw aanbod van Bol.com in een handomdraai kan uploaden. Je exporteert met een druk op de knop jouw aanbod in een Excel-sheet op Bol en upload deze ook weer met een knop bij Booknext… hoe fijn is dat?! Nu maar hopen dat de verkoop net zo lekker gaat als bij Bol. 

Een groot voordeel van Booknext is de mogelijkheid om e versturen via Homerr, niets ten nadele van Post.nl, maar dat scheelt je enorm in de verzendkosten, en dat is toch altijd de bottleneck bij het online shoppen.

Zie mijn aanbod hier: Sandra

Boekenbalie

Biedt app waarmee je je boeken kan scannen en dan verkopen. Handig maar niet aan te raden, want de prijs die zij bieden voor een boek is ronduit schandalig. Laag dus! Dan kan je ze beter aan de straatbibliotheek doneren, houd je er in ieder geval nog een goed gevoel aan over en verdien je karma-punten.

Marktplaats

Wat kan je niet verkopen via MP? Dus ook boeken, helaas nekken de verzendkosten je vaak, dus misschien alleen maar een aanrader als je in hetzelfde postcode gebiedt woont.

Boekwinkeltjes.nl

Bij Bol.com koop je een tweedehandsboek omdat deze goedkoper zijn dan een kakelvers exemplaar. De kans dat je via boekwinkeltjes iets verkoopt is dan ook kleiner. Maar desalniettemin heb ik een eigen boekwinkeltje aangemaakt… tot op heden niets verkocht, maar ik houd jullie op de hoogte…  Voordeel is wel dat het makkelijk is en je betaald een euro per maand voor je eigen bookshop, dus dat is het proberen wel waard.

Een van deze boeken kopen?

– Boek der spiegels van E.O. Chirovici – briljant
– Nacht in Parijs van E.O. Chirovici – nog beter dan zijn 2e boek
– Over het Spoor van Eva keuris
– De laatste stem van Graham Moore
– Gridd van Nick Cook – superspannend politieke thriller
– Sneeuwblind -Ragnar Jónasson – prachtige IJslandse detective 
– De Jachtparty van Lucey Foley – zoveel beter dan haar 2e boek
– De vrouw en de weduwe van Christian White – psychologische thriller en een auteur om te onthouden
– Het glazen koningrijk van Lawrende Osborne neemt je mee naar een duister Thailand… een leesvakantie dus en erg intrigerend

MailMe@Bpunt.nl

Comments are closed.

Je krijgt het gratis e-boek snel in je mailbox

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bpunt will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.