Cijfers & letters

Zelf doen of uitbesteden?

Dat is een vraag die veel ondernemers bezighoudt. Ondernemers komen vaak om in de hoeveelheid werk. Uitbesteden scheelt tijd, bespaart je een hoop rompslomp, maar kost geld. Toch is de vraag ‘Euhh….wat kost dat dan zo’n tekstje?’ niet de enige vraag die je zou moet stellen. ‘Maar euhhh… wat levert het op?’ is een betere vraag. Want natuurlijk zijn onze teksten niet gratis, maar ze leveren meer op dan je denkt.

Wil je teksten voor een prikkie?

Dan zit je op de verkeerde website. Mail ons en we verwijzen je graag door naar onze goedkopere collega’s. Er zijn aanbieders die 0,01 cent per woord rekenen. Of die teksten ook aan onderstaande voorwaarden voldoen, valt ernstig te betwijfelen. Het gebruik van spinteksten (teksten waarvan enkele woorden gewijzigd zijn zodat het niet 1 op 1 gekopieerd is, maar de strekking wel identiek is) en crawlers (computers die teksten schrijven), zijn erg populair en goedkoop. Wij doen dat niet. Wij schrijven originele teksten toegeschreven op jouw doelgroep, in de tone-of-voice van jouw bedrijf zodat de lezer jouw bedrijf in onze teksten herkent. En daar gaat research aan vooraf.

Meer dan alleen een tekstje…

Wij schrijven niet zo maar een tekstje. Het DNA van jouw bedrijf wordt door ons grondig bestudeerd. Wij verdiepen ons in jouw doelgroep, wie dat zijn, hoe ze aangesproken willen worden, wat hen triggert en wat hen amuseert. Aan de hand daarvan schrijven wij. Dat levert resultaat op. Dat zorgt voor herkenbaarheid, dat is wat succesvolle bedrijven onderscheid van hun concurrenten. Alle communicatie in dezelfde tone-of-voice. Dat is geen toeval, daar is over nagedacht. Jouw klanten herkennen jouw bedrijf, delen artikelen en spreken erover. Dat zet jouw bedrijf op de kaart, online en offline. Dat levert meer op dan het kost. Daar blinken wij in uit. Wij zijn tenslotte het schrijversbureau. Meer over onze schrijfmethode lees hier.

Speciale aanbieding…..

Wij zijn dol op sale. Als er uitverkoop is, rennen wij naar de winkels om de beste koopjes te scoren. Om die reden hebben wij ook hier een speciale aanbieding. Iedere maand weer…. Deze maand is de maand van … tromgeroffel…. het E-BOEK. Alleen in november ontvang je een e-boek voor een schandalig lage prijs. ‘Leuk’, zal je misschien zeggen, ‘maar wat heb ik er aan?’ Een e-boek is een enorme boost voor je website.  Om het e-boek te downloaden laat de bezoeker persoonlijke informatie achter op het contactformulier. Hierdoor leer jij je bezoeker beter kennen. Een e-boek is ook ideaal om klanten aan je te verbinden. Door ze op een leuke manier te informeren over jouw bedrijf of gerelateerd onderwerp zal de klantenwaardering enorm toenemen. Wil je meer uit jouw website halen? Dan is een e-boek absoluut van toegevoegde waarde. Mail ons met de kortingscode E-november voor prijzen, mogelijkheden en informatie.

Een kilo tekst

Een tekstje maakt nog geen content. Om echt rendement uit onze teksten te halen, heb je meer dan een tekstje nodig. Wij schrijven blogs en vacatureteksten niet per stuk, maar per dozijn. Helemaal ondergedompeld in jouw bedrijfs-DNA schrijven wij teksten die gelikt en geshared zullen worden.

Mail ons voor meer informatie.

Een onsje minder?

Tuurlijk! Als je nog niet toe bent aan een kilo-verpakking, schrijven wij ook losse teksten. De prijs verschilt per tekst. Maar om je toch een richtlijn te geven, hier de vanaf-prijzen ex. btw:

  • Websiteteksten 3 standaardpagina’s vanaf €550,-
  • Artikel (±1200 woorden) vanaf €255,-
  • E-boek vanaf €1275,.

Content marketing

Steeds vaker krijgen wij de vraag om alle content te schrijven. Wij zijn dan jouw huisschrijver. Voor jouw websiteteksten, blogs, vacatureteksten, flyers, Facebook posts, e-books, advertenties en  wij passen Linkedin-profielen aan. Wij kijken ook naar jouw offertes, facturen en rapportages. Alles in één stijl, in jouw stijl. Dat levert meer op dan het kost!

Mail ons voor meer informatie.

B. schrijversbureau freelance tekstschrijvers Amsterdam

Wil je meteen aan de slag? Download hier ons contract en algemene voorwaarden Bpunt.