Zelf doen of uitbesteden?

Dat is een vraag die veel ondernemers bezighoudt. Zelf doen of uitbesteden? Ondernemers komen vaak om in de hoeveelheid werk.

Uitbesteden: * scheelt tijd * bespaart je gedoe * maar kost geld.

Toch is de vraag ‘Euhh….wat kost dat dan zo’n tekstje?’ niet de enige vraag die je zou moet stellen. ‘Maar euhhh… wat levert het op?’ is een betere vraag. Want natuurlijk zijn onze teksten niet gratis, maar ze leveren meer op dan je denkt.

Wil je teksten voor een prikkie?

Sorry, maar dan zit je op de verkeerde website. Mail ons en we verwijzen je graag door naar onze goedkopere collega’s.

Er zijn aanbieders die 0,01 cent per woord rekenen. Of die teksten ook leesbaar zijn, valt ernstig te betwijfelen.

Wij garanderen:

  • originele, informatieve, amuserende en overtuigende content,
  • uniek, enkel en alleen voor jouw bedrijf geschreven,
  • copyscape-proof en SEO-waardig,
  • teksten met een creatieve invalshoek en de nodige dosis humor,
  • gedegen research in jouw bedrijf en in het onderwerp.

.

Meer dan alleen een tekstje…

Wij schrijven niet zo maar een tekstje Het DNA van jouw bedrijf wordt door ons grondig bestudeerd. Wij verdiepen ons in jouw doelgroep:

  • wie dat zijn,
  • hoe ze aangesproken willen worden,
  • wat hen triggert en
  • wat hen irriteert en amuseert.

Aan de hand daarvan schrijven wij. Dat levert resultaat op. Dat zorgt voor herkenbaarheid, dat is wat succesvolle bedrijven onderscheid van hun concurrenten. Alle communicatie in jouw taal. Helder, duidelijk en lekker leesbaar. Dat is geen toeval, daar is over nagedacht. 

.

Wat levert dat op?

Onze teksten leveren jou een STERK MERK op! Jouw klanten herkennen jouw bedrijf, lezen en delen de artikelen, spreken erover. Het zet jouw bedrijf op de kaart, online en offline. Daar blinken wij in uit. Wij zijn tenslotte het schrijversbureau. 

Alles-in-één

Steeds vaker krijgen wij de vraag om alle content te schrijven. Wij zijn dan jouw HUISSCHRIJVER. Alle websiteteksten, blogs, vacatureteksten, flyers, Facebook- en Instagramposts, e-books, on- en offline advertenties, bedrijfspagina’s, Linkedin-profielen van al jouw medewerkers, en ook offertes, facturen en rapportages en nog veel meer. Alles in één stijl, in jouw stijl. Dat doen wij graag. Daar zijn we goed in. We zijn tenslotte het schrijversbureau. 

.

Een kilotekst of een onsje minder?

Een kilo tekst. Eén tekstje doet weinig voor je. Om echt rendement uit onze teksten te halen, heb je meer dan één A4-tje nodig. Daarom bieden wij onze teksten aan per dozijn; 12 blogs of 12 vacatureteksten op een handige strippenkaart, al vanaf € 755,- ex. btw, inclusief research.

Ben je nog niet toe aan een kilo-verpakking? Dan schrijven wij ook losse teksten. De prijs is afhankelijk van onderwerp, deadline, vorm, aanlevering en nog veel meer zaken. Onderstaande prijzen zijn een richtlijn ex. btw.

strippenkaart 12 x vanaf € 755,-
websiteteksten 3 pagina’s vanaf € 550,-
blog (± 450 woorden) vanaf € 75,-
artikel (± 1800 woorden) vanaf € 255,-
vacaturetekst vanaf € 95,- ex. research € 150,-
e-boek vanaf € 1.495,-

Mail ons voor meer informatie. Wil je meteen aan de slag? Download hier ons contract en algemene voorwaarden Bpunt.

B. schrijversbureau freelance tekstschrijvers Amsterdam