Teksten

SEO-teksten

Voor meerdere opdrachtgevers schrijven wij SEO-blogs, artikelen en website teksten, meestal als ghostwriter. Ook schrijven wij e-books, houden spraakmakende interviews, schrijven Social Media content en doen de eindredactie voor verschillende magazines. Kijk hier voor een kleine greep uit ons portfolio:

  • You are in balance – flyer teksten

&  vacatureteksten

Ook zo’n moeite met personeel vinden? Onze frisse aanpak voor vacatureteksten helpt om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Net even anders, met humor en out-of-the-box, zoals o.a. een aantal fotovoorbeelden hierboven en deze LINK

Lesmateriaal

Voor verschillende opdrachtgevers hebben wij vmbo- en mbo lesmateriaal bedacht en geschreven. Ook hebben wij meegewerkt aan de hbo lesmodule Content marketing van LOI. Met een docentenachtergrond is het schrijven van lesmateriaal op ons lijf geschreven.

Omdat we echt zo blij worden van schrijven, schrijven we ook eigen werk:

  • Ondernemen start hier – e-book in progress
  • RelatieLeer – online platform oktober 2019
  • De kerst survivalgids – dec’20
  • de Tinder Survivalgids (2016) herziene versie in progress
  • Film, een detective roman – in progress
  • Backpackers on high heels – online reisgids Amsterdam, Hanoi  & Bangkok

Omdat het kan…

Al onze teksten zijn SEO geschreven, dat vindt Google leuk en jij ook. Zet onze teksten in Yoast en je krijgt direct een groen lampje. Zo goed zijn onze teksten. Wij kunnen de teksten ook direct in WP zetten, sterker nog, we kunnen de teksten ook verknippen tot succesvolle Facebook-posts en advertenties. Adwords is ons niet vreemd, maar dat wist je waarschijnlijk al omdat je ons hebt gevonden….

Overtuigd van de toegevoegde waarde van onze teksten?

Euhh….

Wat kost dat dan zo’n tekstje? ……….

Of… wil je meteen aan de slag?

Download ons contract en mail ons, dat vinden wij leuk.