SEO-teksten

Voor meerdere opdrachtgevers schrijven wij SEO-blogs, artikelen en website teksten, meestal als ghostwriter. Ook schrijven wij e-books, houden spraakmakende interviews, schrijven Social Media content en doen de eindredactie voor verschillende magazines. Kijk hier voor een kleine greep uit ons portfolio:

 

&  verschillende vacatureteksten

Heeft jullie bedrijf ook zo’n moeite om personeel te vinden?. Onze frisse aanpak voor vacatureteksten helpt om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Net even anders, met humor en out-of-the-box.

Lesmateriaal

Voor verschillende opdrachtgevers hebben wij vmbo- en mbo lesmateriaal bedacht en geschreven. Ook hebben wij meegewerkt aan de hbo lesmodule Content marketing van LOI. Met een docentenachtergrond is het schrijven van lesmateriaal op ons lijf geschreven.

Omdat we echt zo blij worden van schrijven, schrijven we ook eigen werk:

  • RelatieLeer – online platform voor vrouwen
  • De Tinder Survivalgids (2016) – herziene versie in progress
  • Backpackers on high heels – online reisgids Amsterdam, Hanoi  & Bangkok (2014)
  • Film, een detective roman – in progress
  • You Guru – Het anti-zelfhulpboek voor een oprechter leven – in progress
  • Verschillende korte detectiveverhalen

Omdat het kan…

Al onze teksten zijn SEO geschreven, dat vindt Google leuk en jij ook. Zet onze teksten in Yoast en je krijgt direct een groen lampje. Zo goed zijn onze teksten. Wij kunnen de teksten ook direct in WP zetten, sterker nog, we kunnen de teksten ook verknippen tot succesvolle Facebook-posts en advertenties. Adwords is ons niet vreemd, maar dat wist je waarschijnlijk al omdat je ons hebt gevonden….

Overtuigd van de toegevoegde waarde van onze teksten?

Euhh….

Wat kost dat dan zo’n tekstje? ……….

Of… wil je meteen aan de slag?

Download ons contract en mail ons, dat vinden wij leuk.