Doe meer met taal

3, 2, 1 START MET ONDERNEMEN
april 24, 2021
liefdesbrieven
Liefdesbrieven schrijven
februari 5, 2022
3, 2, 1 START MET ONDERNEMEN
april 24, 2021
liefdesbrieven
Liefdesbrieven schrijven
februari 5, 2022

De overheid heeft Doe meer met taal gelanceerd. Een actie waar ik, als tekstschrijver, helemaal achter kan staan. En jij ook veel aan kan hebben.

Niet alleen krijg je handige tips, over bijvoorbeeld hoe je leuke teksten kan schrijven om je spulletjes op bijvoorbeeld Marktplaats of Vinted te verkopen, je jezelf beter kan profileren op een internet datingssite of hoe je leuker kan voorlezen, de site biedt ook de mogelijkheid om te oefenen.

De oefenomgeving voor bijvoorbeeld Marktplaats…

En nee, ik word niet gesponsord door de overheid, maar getriggerd door de reclamespotjes die op de radio voorbijkomen. Want meer met taal doen, is voor iedereen leuk en leerzaam. En eigenlijk was ik stiekem wel een beetje jaloers, want het is een pagina die ik graag zelf bedacht en gemaakt zou willen hebben. Ik ben ooit eens begonnen aan een online cursus om liefdebrieven te schrijven en ik heb meegewerkt aan de Tinder Survival gids, een kekke handleiding geschreven in 2016 inclusief 10 bizarre Tinderdate-verhalen. En ik dacht toen dat een cursus liefdesbrieven schrijven wel een leuke opvolger zou zijn. Maar zoals met zoveel ideeën, worden ze op de grote nog-af-te-maken gelegd.

Want dat is het probleem als ondernemer, te veel ideeën, te weinig tijd en te veel noodzaak om geld te verdienen. Wellicht kan deze over enthousiaste post over Doe-meer-met-taal mijn idee overnemen en staat er binnenkort ook de module Liefdebrieven op….

Tot die tijd, neem eens een kijkje.. het kan je helpen met je schoolwerk, die ene leuke baan te krijgen of gewoon voor de functie..

#SollicitatiebrievenSchrijven #DatingsprofielMaken #DoemeermetTaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *