Mrs. Unlimited-interview 3

Mooie woorden – interview 2
maart 27, 2019
Persoonlijke inspiratiebron – interview 4
april 8, 2019
Mooie woorden – interview 2
maart 27, 2019
Persoonlijke inspiratiebron – interview 4
april 8, 2019

B. schrijversbureau interviewt inspirerende ondernemers en schrijft daar een blog over. Op deze 1 april over exact 5 jaar positief ondernemerschap ten top. Gefeliciteerd!

Nog nooit eerder heb ik een bedrijfsnaam gezien die zo aansluit bij de ondernemer. Miranda Roijakkers is echt misses unlimited. Haar missie staat in het teken van verbinden, met jezelf en met anderen, en dat komt in al haar bedrijfsvoeringen naar buiten.

Van alles wat

Voordat ze voor zichzelf begon, had ze jarenlange ervaring in de zorg en in de harde commerciële wereld als sales. Een combinatie die uitstekend werkt in het zelfstandig ondernemerschap. De warmte en zachte kant van de zorg komt tot uiting in haar producten en dienstverlening. Met de wat koudere commerciële kant weet ze als geen ander om dit ook aan de man te brengen. Een gouden formule dus, die nog lang niet is uitgewerkt. 

Bezig bijtje 2.0

Want niet alleen is ze ongelimiteerd in het overbrengen van haar positieve boodschap, ook de hoeveelheid werk die ze verzet, kent bijna geen grenzen. Miranda is een bezig bijtje 2.0. Ze leeft haar missie en dat is in al haar bedrijfsvoeringen te merken. Met Mrs Unlimited geeft ze ondernemers advies hoe ze een betere en vooral ook gelukkigere manager kunnen worden. En of dat niet genoeg is, schrijft ze ook nog een boek, onder de merknaam Ophelie is ze bezig met een tweede boek en lanceert een kledinglijn. En dat tussen een privé verhuizing door. 

Zelfstandig ondernemerschap

De vrijheid maar vooral de creativiteit is wat Miranda aantrekt in het ondernemerschap. ’ s Morgens is ze het meest creatief en staat daarom ook om 6 uur op, dan komen de ideeën die ze gedurende de dag uitwerkt. Ze haalt haar inspiratie uit de jongeren. Ze zijn positief, wijs, bewust en flexibel. Ze richt zich voornamelijk op jonge ouders, want als die lekker in het leven staan dan brengen ze dat ook over op hun kinderen. Op die manier draagt Miranda een steentje bij aan een betere, bewustere en blijere wereld.

Geïnspireerd geraakt?

Kijk hier voor al haar positieve projecten die misschien jou ook kunnen inspireren: Mrs-unlimited.nl.

Wil je ook mijn blogonderwerp zijn? Of ben je op zoek naar een blije tekstschrijver? Mail me dan op MailMe@Bpunt.nl.

Meer woorden? Lees ook: Interview 1 & Interview 2

Comments are closed.